950 TL üzeri alışverişlerde kargo ÜCRETSİZ

 

Tatili Değerlendirmek

19-01-2018
SERVER YAYINLARI

TATİLİ DEĞERLENDİRMEK

Ders yılının sonuna geldiniz, tatile giriyorsunuz sevgili çocuklar!İnşaallah okulda çalışmış, başarılı olmuş, yaza rahat, şen, mutlu girme imkânını sağlamışsınızdır! Ben size bu münasebetle bazı şeyler söylemek istiyorum:

Zaman bir bakıma üçe ayrılabilir:
1. Geçmiş zaman,
2. Gelecek zaman,
3. Şimdiki zaman...

Akıllı bir kişi, geçmiş zamanın üzerinde düşünür, onun muhasebesini ve değerlendirmesini yapar, düştüğü hatalara ilerde bir kere daha düşmemeye dikkat eder, başarılarına sevinir ve onları daha çok geliştirme çarelerini araştırır. Siz de geçen yılınızı öyle değerlendirin!

Şimdiki zaman, içinde yaşadığınız, değerlendirmesini ve yönlendirmesini hemen yapabileceğiniz çok değerli ve çok önemli hayat devrenizdir. Onu israf ve heba etmemeli, boşa geçirmemeli; hayırlı, faydalı, verimli kılmaya çok önem vermelisiniz. Hiç unutmayın ki tatil, tembellik devresi değildir; onda da çalışılır, okunur, öğrenilir; ama yorulmadan, zevkli ve özgür biçimde...

Gelecek zaman ise sizin için çok önemli! Büyüklerinizle de konuşup, danışarak aydın, mutlu, tatlı, başarılı bir istikbal sağlamanın tedbirlerini şimdiden hazırlamaya gayret edin. Körkütük, gayesiz, isteksiz, hedefsiz, plansız, programsız, düzensiz yaşamayın!
Allah yardımcınız olsun ve sizi iki cihanda aziz ve bahtiyar eylesin.

Prof. Dr. M. Es'ad Coşan
Çocuklarla Başbaşa, s.65


Almanya Kitap Fuarından Bir Anekdot

03-01-2018
SERVER YAYINLARI


29 Aralık'ta başlayan ve 7 Ocak pazar günü akşamına kadar sürecek olan Astec Kitap Fuarında, Vision Zinde ve Eşraf Sosyal Gelişim Derneği desteğiyle açılan standımızı çok farklı kesimden insanlar ziyaret ediyor, bizi mutlu eden anlar yaşanıyor.

İşte bu anılardan birini, oradaki gönüllümüz şöyle aktarıyor:

"Dün, ailece ziyaretine gittiğimiz ASTEC Kitap fuarındaki Server standımızı ziyaretim esnasında tanıştığımız Fas (Morokko) asıllı (Hassan Moukmir adlı) bir yayınevi sahibi ziyaretçi; 'Tüm kitap fuarını gezdim, ancak sizin kitaplar kadar kaliteli ve özenle baskıya verilmiş eserlere rastlamadım, tebrik ederim.' deyince sevinçten gözlerim doldu. Bizlere bu güzel hasletleri yaşatanlara o kadar minnettarız ki. Sevincimi sizinle de paylaşayım istedim." 02.01.2018 / E. Gül / Rheinberg, Almanya

Biz de Server Yayınları olarak sizlerin teveccühü karşısında ziyadesiyle mutlu oluyor, birbirinden değerli eserleri sizlerle her ortamda buluşturmaya gayret etmeye devam ediyoruz.

Saygılarımızla,
Server Yayınları

DUA (Evrâd-ı Şerîfe) Mobil Uygulaması Yayında!

19-01-2017
SERVER YAYINLARI

Server Yayınlarından YENİ Bir Hizmet!

DUA Kitabı (Evrâd-ı Şerîfe) mobil uygulaması istifadenize sunuldu.

Ayrıntılı bilgi ve kurulum için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serveriletisim.duaapp&hl=tr

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/dua-okumalar/id1133866841?l=tr&mt=8



Dua uygulaması Kur'ân-ı Kerîm'in bazı sûre ve âyetleri ile Efendimiz'in yaptığı dualardan oluşmuştur. Peygamber Efendimiz'in mübarek dilinden dökülen dua metinleri alınırken kaynak olarak hiç olmazsa Kütüb-i Sitte'den birinde geçmesi esas alınmıştır. Her gün okunacak bölümü müteakip Cuma gününden başlamak üzere günlere göre okunacak bir seçki yapılmıştır.

Uygulama açıldığında her gün okunacak dualardan sonra -takvimden gün bilgisini alarak- o günün dua seçkisini eklemektedir.

Günün her vaktinde okunması mümkün olan bu duaların, sabah namazından sonra işrak vaktini değerlendirmenin önemini bildiren rivayetlerden hareketle özellikle bu vakitte okunduğunda çok yönlü fayda sağlayacağı bilinmelidir.

Peygamber Efendimiz farklı zaman ve mekânlarda zikir ve dua ile meşgul olduğu gibi hayat meşgalesi içerisinde neredeyse her bir işten önce ve/veya bazen de sonra o işe mahsus özel dualarda bulunmuş ve bunu inananlara tavsiye etmiştir. Tavsiye edilen veciz dua metinlerinden bir seçki de uygulamada ayrı bir bölüm olarak konulmuştur.

Muvaffakiyet Allah'tandır...

Server Yayınları Almanya Astec Kitap Fuarında

26-12-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

27 Aralık 2016 - 8 Ocak 2017 tarihlerinde Almanya'da (An der Rheinberger Heide 5, 47495-Rheinberg adresinde) yer alan Astec Kitap Fuarında; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser okuyuculara sunuluyor.

Eşraf Derneği tarafından açılan standımız 12:30 - 20:30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Ziyaretlerin ücretsiz olduğu fuara ve standımıza teşrifleriniz bizleri mutlu edecektir.

Fuarla ilgili ulaşım ve ayrıntılı bilgi için tıklayın: http://astecgmbh.eu/tr/anasayfa

Server Yayınları 1. Osmaniye Kitap Fuarında

09-12-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

9 - 18 Aralık 2016 tarihlerinde Osmaniye'de (Cumhuriyet Meydanında) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser okuyuculara sunuluyor.

Eserleri yakından incelemek ve son çıkan eserleri ilk temin edenlerden olmak için sizleri 1. Osmaniye Kitap Fuarındaki (19 no'lu) standımıza bekliyoruz.



Server Yayınları 35. İstanbul Tüyap Kitap Fuarında

11-11-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları fuarlarda okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

12 - 20 Kasım 2016 tarihlerinde 35. İstanbul Kitap Fuarında (Tüyap, Beylükdüzü/İSTANBUL) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser okuyuculara sunuluyor.

Fuarda liste fiyatı üzerinden;
- Sağlık kitaplarında %50,
- Feyzü'l Furkan grubunda %40,
- M. Zahid Kotku, M. Es'ad Coşan eserleri, Dua kitabı ve muhtelif eserlerde %35 iskonto uygulanıyor.

Eserlerimizi yakından incelemek ve son çıkan eserleri ilk temin edenlerden olmak için sizleri İstanbul Kitap Fuarındaki Salon-45 / 4231 nolu standımıza bekliyoruz.

Ziyaret Saatleri; fuar hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; fuarın son günü olan 20 Kasım 2016 Pazar akşamı ise saat 19.00'da sona erecektir.

Ulaşım ve diğer ayrıntılar için http://istanbulkitapfuari.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Server Yayınları Musiad Expo 2016'da

08-11-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları fuarlarda okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

9 - 12 Kasım 2016 tarihlerinde Musiad Expo'da (CNR İstanbul Yeşilköy) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser okuyuculara sunuluyor.

Fuarda liste fiyatı üzerinden;
- Sağlık kitaplarında %50,
- Feyzü'l Furkan grubunda %40,
- M. Zahid Kotku, M. Es'ad Coşan eserleri, Dua kitabı ve muhtelif eserlerde %35 iskontolu fiyatlarla eserlerimizi
yakından incelemek ve son çıkan eserleri ilk temin edenlerden olmak için sizleri Musiad Expo 2016'daki Hall-5 /J-04 nolu standımıza bekliyoruz.

Server Yayınları 3. Kahramanmaraş Kitap Fuarında

26-10-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

27 Ekim - 6 Kasım 2016 tarihlerinde Kahramanmaraş'ta (Kahramanmaraş Fuar Merkezinde) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser okuyuculara sunuluyor.

Liste fiyatı üzerinden;
- Sağlık kitaplarında %50,
- Feyzü'l Furkan grubunda %40,
- M. Zahid Kotku, M. Es'ad Coşan eserleri, Dua kitabı ve muhtelif eserlerde %35 iskontolu fiyatlarla eserlerimizi
yakından incelemek ve son çıkan eserleri ilk temin edenlerden olmak için sizleri 3. Kahramanmaraş Kitap Fuarındaki D-16 nolu standımıza bekliyoruz.

Yâd Günleri Hatim Duyurusu

24-10-2016
SERVER YAYINLARI

1438 YÂD GÜNLERİ HATİM DUYURUSU

Mehmed Zâhid Kotku (Rh. A.) ve Mahmud Es'ad Coşan (Rh.A.) Hocaefendiler, doğumlarının Hicri yıldönümlerinde Kur'an-ı Kerim hatimleriyle ve özel programlarla yâd ediliyor.

Gönüller Sultanı Mehmed Zâhid Kotku Hocaefendi, doğumlarının 123. yılında, Hicri 1 Safer 1438, Miladi 1 Kasım 2016 Salı günü akşam namazını müteakip İskenderpaşa Camii'nde;

İlim, fikir ve gönül önderi Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi ise doğumlarının 81. yılında, Hicri 13 Safer 1438, Miladi 13 Kasım 2016 Pazar günü akşam namazını müteakip İskenderpaşa Camii'nde özel programlarla ve hatim dualarıyla yâd edilecek...

Okunan hatimlerle ilgili bilgileri, İskenderpaşa Camii Derneği'nin 0212 525 66 27 no'lu telefonuna bildirebilir, 0212 621 99 74 nolu faksına gönderebilir veya yad@iskenderpasa.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

Sevenlerine duyurulur…


Server Yayınları 3. Ordu Karadeniz Kitap Fuarında

20-10-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

21 - 30 Ekim 2016 tarihlerinde Ordu'da (Ordu Kültür Sanat Merkezinde) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser okuyuculara sunuluyor.

Eserleri yakından incelemek ve son çıkan eserleri ilk temin edenlerden olmak için sizleri 3. Ordu Karadeniz Kitap Fuarındaki standımıza bekliyoruz.

Server Yayınları 3. Kayseri Kitap Fuarında

14-10-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

14 - 23 Ekim 2016 tarihlerinde Kayseri'de (Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser fuarda "indirimli" fiyatlarla okuyuculara sunuluyor.

Liste fiyatı üzerinden;
- Sağlık kitaplarında %50,
- Feyzü'l Furkan grubunda %40,
- M. Zahid Kotku, M. Es'ad Coşan eserleri, Dua kitabı ve muhtelif eserlerde %35 iskontolu fiyatlarla eserlerimiz Kayseri 3. Kitap Fuarında B-10. nolu standımızda sizleri bekliyor.

Server Yayınları 5. Sancaktepe Kitap Fuarında

03-10-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

30 Eylül - 9 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Sancaktepe'de (Samandıra Saat Kulesi önünde) yer alan fuarda; Feyzü'l Furkan, Dua Kitabı, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'lerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser fuarda "indirimli" fiyatlarla okuyuculara sunuluyor.

Liste fiyatı üzerinden;
- Sağlık kitaplarında %50,
- Feyzü'l Furkan grubunda %40,
- M. Zahid Kotku, M. Es'ad Coşan eserleri, Dua kitabı ve muhtelif eserlerde %35 iskontolu fiyatlarla eserlerimiz İstanbul 5. Sancaktepe Kitap Fuarında 60. nolu standımızda sizleri bekliyor.

Server Yayınları Kitap Fuarlarında!

06-05-2016
SERVER YAYINLARI


Server Yayınları kitap fuarlarında okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

Yenilenen Feyzü'l Furkan, Dua Kitapları, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendilerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser fuarda "indirimli" fiyatlarla okuyuculara sunuluyor. Bazı eserlerde fuara özel indirim oranı %50'yi buluyor.


İŞTE GÜNCEL FUAR PROGRAMLARIMIZ

İl/İlçeTarihProgramStand NOYer & Ulaşım
İstanbul/Yenikapı14-19 Mayıs 2016İstanbul Gençlik Fuarıİ-11Yenikapı Meydanı
Kocaeli14-22 Mayıs 20168. Kocaeli Kitap FuarıA-30Uluslararası Fuar Alanı
Niğde27 Mayıs - 5 HaziranNiğde Kitap Fuarı-Fuar Alanı
İstanbul/Üsküdar28 Mayıs - 4 HaziranÜsküdar 2. Kitap Fuarı-Bağlarbaşı Kültür Merkezi
İstanbul/Beyazıt6 - 25 Haziran 201635. Kitap ve Kültür Fuarı110Beyazıt Meydanı
Ankara/Kocatepe12 Haziran - 1 Temmuz35. Kitap ve Kültür Fuarı
-Kocatepe Camii Avlusu
Kocaeli6 Haziran - 2 TemmuzDini Yayınlar Fuarı30-31Kocaeli Fuar Alanı
Sakarya6 Haziran - 1 Temmuz23. Ramazan Etkinlikleri-Atatürk Bulvarı
Gaziantep22 Haziran - 1 TemmuzGönüllü Kuruluşlar Buluşması-Ulu Camii Avlusu


Yeni çıkan eserleri incelemek ve fuara özel indirimlerden istifade etmek isteyen okuyucularımızı standımıza bekliyoruz.

NOT: Fuar ziyaretleri ÜCRETSİZDİR.



Server Yayınları Tüyap Bursa Kitap Fuarında!

16-03-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları Tüyap Bursa Kitap Fuarı'nda okuyucularla buluşuyor.

Yenilenen Feyzü'l Furkan, 4 farklı ebatta Dua Kitapları, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendilerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser fuarda "indirimli" fiyatlarla okuyuculara sunulacak. Bazı eserlerde fuara özel indirim oranı %50'yi bulacak.

Ziyaretlerin ÜCRETSİZ olduğu 14. Tüyap Bursa Kitap Fuarı 19-27 Mart 2016 tarihlerinde 10.00 - 19.00 saatleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Yeni çıkan eserleri incelemek ve fuara özel indirimlerden istifade etmek isteyen okuyucularımızı Bursa Kitap Fuarı'na bekliyoruz.

Server Yayınları fuarda 2. salon 605 B nolu stantta yer alıyor.

Fuarla ilgili ulaşım, servis vb. detaylı bilgi için tıklayınız:
http://www.bursakitapfuari.com



Server İletişim'in Yeni Websitesi Yayında!

14-03-2016
SERVER YAYINLARI


Server İletişim'in yeni websitesi "www.serveryayinlari.com" 1 Cemaziyyelâhir 1437 / 10 Mart 2016 tarihi itibariyle kitapseverlerin istifadesine sunuldu.

Bugüne kadar online kitap satışı için internetpazar.com ve kurumsal site için serveriletisim.com adresini kullanan Server İletişim A.Ş. artık "serveryayinlari.com" sitesi üzerinden hizmet veriyor.

Mobil uyumlu ve kullanıcı dostu arayüzüyle yeni web sitesi; eser incelemesinden, alışveriş sürecine, üyelik işlemlerinden, sipariş takibine takibine kadar bir çok konuda kitapseverlerin kolaylıkla, keyifle ve güvenle kullanacağı bir site olarak öne çıkıyor.

Yeni sitede eserlerin detaylı bilgilerinin yanı sıra yeni görseller ve özellikler yer alıyor. Yeni çıkan eserler, satış noktaları, fuarlar, güncel duyuru ve haberler sitenin blog bölümünde yer alıyor. Eserlere dair bilgiler ve görseller ise sitenin ana temasını oluşturan sanal mağaza bölümünde yer alıyor.

Sitede gerçekleştirilen tüm veri transferleri uluslararası güvenlik standartlarına uygun şekilde yapılandırılmış durumda. Sanal mağaza üzerinden kitap temini sürecinde; sadece kredi kartıyla değil aynı zamanda eft, banka havalesi, posta havalesi ve mail order gibi farklı ödeme yöntemleriyle de sipariş verilebiliyor. Site kullanımıyla ilgili yardım ve yönlendirmeler sayesinde hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duyulmaksızın kolaylıkla kullanılabiliyor.

Yeni web sitemizle ilgili görüş ve değerlendirmelerinizi önemsiyor, sizleri serveryayinlari.com'u ziyarete bekliyoruz.

NOT: Mevcut site (internetpazar.com) kısa bir süre sonra kapanacak olup, kitap siparişlerinizi an itibariyle yeni sitemiz üzerinde verebileceğinizi belirtmek isteriz.

Server Yayınları 3. CNR Kitap Fuarında

03-03-2016
SERVER YAYINLARI

Server Yayınları 4-13 Mart 2016 tarihleri arasında CNR Kitap Fuarı'nda okuyucularla buluşuyor.

Yenilenen Feyzü'l Furkan, 4 farklı ebatta Dua Kitapları, Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendilerin eserlerinin yanı sıra ilmi ve kültürel bir çok seçkin eser fuarda "indirimli" fiyatlarla okuyuculara sunulacak. Bazı eserlerde fuara özel indirim oranı %50'yi bulacak.

3. CNR Kitap Fuarı 4-13 Mart 2016 tarihlerinde 10.00 - 20.00 saatleri arasında Yeşilköy CNR Expo (İstanbul) fuar alanında gerçekleşiyor.


Doç. Dr. Hasan Tahsin Feyizli 6 Mart Pazar günü 14:00-17:00 arasında, Prof. Dr. Fatih Gültekin ise 13 Mart Pazar günü 11:00-16:00 arasında okuyucularla buluşacak.

Server Yayınları fuarda 3H 18 nolu stantta yer alacak.


Yeni çıkan eserleri incelemek ve fuara özel indirimlerden istifade etmek isteyen okuyucularımızı CNR Kitap Fuarı'na bekliyoruz.

Fuarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız:
http://cnrkitapfuari.com/fuar_hakkinda.aspx?ff=1

Hac ve Umre Kitabı Cep Boy Baskısı Çıktı!

26-11-2015
SERVER YAYINLARI

Hac ve Umre kitabının cep boy baskısı çıktı!

Feyzü'l Furkan Kur'an-ı Kerim (Büyük Boy - Mushaf)

26-11-2015
SERVER YAYINLARI

Feyzü'l Furkan Büyük Boy Kur'an-ı Kerim (Sadece Mushaf)

Hayat rehberimiz Kur'an-ı Kerîm rahat okunan bir hat ve özel bir basımla istifadenize sunulmuştur. Özel üretim 34 gr beyaz şamua kağıda basılan bu mushaf, hafifliği ile taşınabilecek her yerde rahatlıkla okunabilecek bir özelliktedir.

Hattı bilgisayarda tasarlandı ve harflerinin tane tane olmasına, rahat okunmasına ve harfin her seviyeden insan tarafından rahatlıkla ayırt edilebilmesine dikkat edildi.

Kaliteli cilt yapısı ile yıllarca taşıyabileceğiniz ve rahatlıkla okuyabileceğiniz bir mushaf. Cilt renklerinden hoşunuza gideni ve sevdiğiniz rengi seçebilir sevdiklerinize en güzel bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz.

"En güzel hediye kitap, en güzel kitap Kur'an-ı Kerîm"

Rahle Boy Dua Kitabı Çıktı!

16-11-2015
SERVER YAYINLARI

Dua kitabının rahle boy baskısı çıktı.



Sizden Gelenler

İçerik bulunamadı

Yeni mesaj
WhatsApp
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Mesaj Gönder >