950 TL üzeri alışverişlerde kargo ÜCRETSİZ

 


Server İletişim'in yeni websitesi "www.serveryayinlari.com" 1 Cemaziyyelâhir 1437 / 10 Mart 2016 tarihi itibariyle kitapseverlerin istifadesine sunuldu.

Bugüne kadar online kitap satışı için internetpazar.com ve kurumsal site için serveriletisim.com adresini kullanan Server İletişim A.Ş. artık "serveryayinlari.com" sitesi üzerinden hizmet veriyor.

Mobil uyumlu ve kullanıcı dostu arayüzüyle yeni web sitesi; eser incelemesinden, alışveriş sürecine, üyelik işlemlerinden, sipariş takibine takibine kadar bir çok konuda kitapseverlerin kolaylıkla, keyifle ve güvenle kullanacağı bir site olarak öne çıkıyor.

Yeni sitede eserlerin detaylı bilgilerinin yanı sıra yeni görseller ve özellikler yer alıyor. Yeni çıkan eserler, satış noktaları, fuarlar, güncel duyuru ve haberler sitenin blog bölümünde yer alıyor. Eserlere dair bilgiler ve görseller ise sitenin ana temasını oluşturan sanal mağaza bölümünde yer alıyor.

Sitede gerçekleştirilen tüm veri transferleri uluslararası güvenlik standartlarına uygun şekilde yapılandırılmış durumda. Sanal mağaza üzerinden kitap temini sürecinde; sadece kredi kartıyla değil aynı zamanda eft, banka havalesi, posta havalesi ve mail order gibi farklı ödeme yöntemleriyle de sipariş verilebiliyor. Site kullanımıyla ilgili yardım ve yönlendirmeler sayesinde hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duyulmaksızın kolaylıkla kullanılabiliyor.

Yeni web sitemizle ilgili görüş ve değerlendirmelerinizi önemsiyor, sizleri serveryayinlari.com'u ziyarete bekliyoruz.

NOT: Mevcut site (internetpazar.com) kısa bir süre sonra kapanacak olup, kitap siparişlerinizi an itibariyle yeni sitemiz üzerinde verebileceğinizi belirtmek isteriz.

Sizden Gelenler

Aziz ve celil olan YÜCE RABBİMİZ ,yenilenen bu wep sitemizi öncelikle kolaylıkla ve hedeflenen sınırlarının bereketiyle tüm sevenlerine, halkımıza daha nice nice güzel,khayırlı hizmetler sunmalarını ahiret kazançları olmasını nasib eder inşallah !
Khayirli uğurlu olsun inşallah.
Güzel arayüz. İnşaAllah her daim gelişmeleri yakından takip eden bir site olmaya devam eder. Selametle...
Çok iç açıcı ve ferah bir çalışma olmuş , emeği geçenlerden Allah razı olsun
Hayırlı Olsun Ümmete
Hayırlara vesile olur inşallah
Hayırlı olsun, yakışmış...
KhayrlAra vesile olsun inşallah.
Khayırlara vesile olsun yeni web sitemiz İnşâALLAH.
Hayırlı Olsun
Yeni mesaj
WhatsApp
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Mesaj Gönder >